Lataa ilmainen Vapaakenttä laitteellesi

Nainen lataa puhelimeen ilmaisen vapaakentän

Vapaakenttä on yksi pasianssin vaikeimmista variaatioista. Kerromme täällä sivulla pelistä ja sen lataamisesta. Vapaakenttä-pasianssi on selkeästi perinteistä pasianssia haastavampi. Pelin läpi pääseminen edellyttää taitoa ja ongelmanratkaisukykyä. Nämä kummatkin taidot kehittyvät luonnollisesti ahkeralla harjoittelulla. Peli eroaa ainakin kahdella merkittävällä tavalla muista pasianssin variaatioista. Ensinnäkin kaikki Vapaakentän pelit ovat yleensä ratkaistavissa. Vapaakentässä jaetaan lisäksi kaikki kortit oikein päin. Kaikki kortit ovat siis alusta lähtien nähtävissä. Peliruudun vasemmalle puolelle jätetään neljä tyhjää paikkaa, josta nimitys Vapaakenttä tulee. Jos haluat päästä kokeilemaan taitojasi, lataa ilmainen Vapaakenttä netistä.

Lataa ilmainen Vapaakenttä laitteellesi näin

Vapaakenttä lataa nopeasti omalla laitteellesi ohjeitamme seuraten. Voit ladata Vapaakentän lähes mille vain alustalle helposti ja nopeasti. Peli on pelattavissa tietokoneella, puhelimella ja tabletilla. Valitse siis vaihtoehto, joka sopii sinulle parhaiten.

Vapaakentän lataaminen on äärimmäisen yksinkertaista. Löydät sen monilta nettisivuilta pelkästään Googlettamalla. Selainversion pelaaminen onnistuu menemällä sivustolle, jossa peli on tarjolla. Tämän lisäksi sinun on mahdollisuus ladata sovelluskaupasta peli ilmaiseksi älypuhelimeesi tai tablettiisi.

Vapaakenttä löytyy niin Google Playsta kuin Apple Storesta. Se siis toimii yhtä hyvin sekä Android- että iOS-laitteilla. Mikäli tykkäät pelata mieluummin puhelimella kuin tietokoneella, niin sovellus on sinun juttusi.

Miten Vapaakenttä lataa nopeiten?

Nopein tapa ladata Vapaakenttä riippuu siitä, että onko käytössäsi puhelin vai oletko tietokoneella. Tietokoneella voit muutamassa sekunnissa siirtyä sivustolle, jossa voit pelata tätä haastavaa pasianssin variaatioita. Saat sen myös parissa minuutissa ladattua puhelimeesi.

Kyseessä on peli, joka imaisee sinut mukaasi. Parhaimmillaan Vapaakenttä on aivojumppaa, jota voit harjoittaa missä vain. Voit pelata tätä haastavaa peliä, vaikkapa lounastunnilla, työmatkalla tai milloin vain sinulle sopii. Vapaakentän pelaaminen ei ole vain hupia, vaan kehittää aivojesi toimintaa ja on näin hyödyllistä monella tavalla. Pasianssin pelaaminen parantaa myös keskittymiskykyäsi.